Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Leverans 2-5 vardagar

Aktivitetskub i trä - Sebra

  • 479 kr

Rolig och underhållande aktivitetskub med babyspegel, kulram, urtavlor och en mobil tvättbjörn ovanpå, som avger ett ljud när den trycks ned. Aktivitetsleksaken

I lager.
Dela

Rolig och underhållande aktivitetskub med babyspegel, kulram, urtavlor och en mobil tvättbjörn ovanpå, som avger ett ljud när den trycks ned. Aktivitetsleksaken ingår i Sebra Woodland-kollektionen. 

Det finns en ny aktivitetsupplevelse på varje sida av kuben, som hjälper till att stimulera och underhålla små händer och sinnen.  

Aktiviteterna som kan utforskas är: 

- en babyspegel omgiven av nyckelpigan Luca för självigenkänning

 - en kulram med 4 nivåer med en träkula på varje - en urtavla med grodan Bailey

 - en "hitta djuret och dess mat", där barnet behöver vrida på urtavlan och hitta en matchning. (Tvättbjörnen Rebell äter fisken, Haren Siggy  äter moroten och Ekorren Zappy äter ekollonen). 

- en pop-up tvättbjörn som barnet kan trycka på för att framkalla ett ljud Aktivitetsleksaken i trä hjälper till att stärka och utmana:

Beröringssinne – när barnet känner texturer, mjukhet och hårdhet och olika material. 

Synen – när barnet ser färger, texturer och former. Grov- och finmotorik – när barnet trycker och vänder, pillar och skjuter aktivitetsleksaken. 

Hörseln – när barnet lyssnar på ljudet som Rebel the Raccoon producerar. 

Logiskt och kreativt tänkande – när barnet behöver hitta en matchning mellan djur och mat.

 Aktivitetskuben är gjord i en kvalitet som gör att den kan gå  i arv. Aktivitetsleksaken designades i Danmark. Rekommenderad ålder: 10 månader+ Märkning: CE, UKCA. Rengöring: torka av med en trasa.