Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Leverans 2-5 vardagar

Najell Vattentätt Madrasskydd, Daisy White

  • 399 kr

Najells madrasskydd är en bekväm madrass designad för att passa och skydda Najell Babynest SleepCarrier eller barnvagn. Den är idealisk för att ge ditt babynest

I lager.
Dela

Najells madrasskydd är en bekväm madrass designad för att passa och skydda Najell Babynest SleepCarrier eller barnvagn. Den är idealisk för att ge ditt babynest den där mysiga, ombonade känslan. Madrasskyddet i ekologisk bomull är inte bara mjuka mot ditt barns hud utan också luftiga. Detta håller dem svala när de sover i sitt babynest.

Vattentäta och temperaturreglerande funktioner

Najell sängkläder är gjorda av 3 lager som är perfekta för små olyckor. Toppen mot barnets hud är en mjuk bomull, i mitten ett andningsbart, temperaturreglerande airmesh och det sista är en vattentät lager belagd frotté. Detta hindrar all vätska från att tränga igenom till madrassen på SleepCarrier, vilket håller den fräschare längre.

Förlänger livslängden på din Najell Babynest SleepCarrier

Vi tror på högkvalitativa produkter som håller hela livet. SleepCarrier är designad för att följa dig och din lilla under hela dagen hela dagen. Najell Madrasskydd håller den ren och fräsch för din bebis.

Najells Madrasskydd är lätt att tvätta och torkar på ett ögonblick. Genom att använda sängkläderna förhindrar du att du tvättar din SleepCarrier lika ofta, vilket är bra för miljön och produktens livslängd.

Storlek 73 x 35 cm

Material

Toppskikt: 95% bomull, 5% spandex
GOTS-certifierad
Airmesh: 100% polyester
Bottenlager: TPU-belagd bomull

Jerseylagret är tillverkat av ekologisk GOTS-certifierad bomull, mjuk för dig och ditt barns hud.

Alla andra tyger/material är av våra leverantörer certifierade enligt Oeko-tex Standard 100, klass 1

Alla delar är testade och fria från skadliga ämnen.

Skötselråd

Ingen kemtvätt
Använd inte sköljmedel
Torktumla ej
Blek inte