Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Leverans 2-5 vardagar

Bugaboo åkpåse performance Evening Pink

  • 2 239 kr

Bugaboo winter perfomance åkpåse är en uppdaterade variant från tidigare High Performance. Winter performance är gjord i högkvalitets-tyg som skyddar ditt barn

I lager.
Dela

Bugaboo winter perfomance åkpåse är en uppdaterade variant från tidigare High Performance. Winter performance är gjord i högkvalitets-tyg som skyddar ditt barn från kalla dagar och under regniga perioder. Den är utformad för att ge en skön komfort med hjälp av ett mjukt fleece på insidan och passar bra när det är kallt ute, ännu bättre när det är vintertid då den är rejält tjock och mysig. Insidan har en avtagbar innerfyllning vilket gör att åkpåsen även kan användas under svalare dagar. 


Bugaboos winter performance har reflekterande element längs fotsidan samt på Bugaboo varumärket för att tydligt synas i mörker. Huvudändan har en formsydd luva så som är justerbar med dragband för att smidigt kunna spännas efter önskemål för ökad komfort. Fotsidans insida har ett integrerat skoskydd som skyddar tygets insida från att bli smutsig från skor och vattentät två-vägs dragkedja.


Åkpåse winter performance:
Rejält vattenavstötande material

- Vattentät two-way dragkedja

- Integrerat skoskydd på insidan

- Integrerad luva

- Urtagbar fyllning, utmärkt för svalare dagar

- Reflekterande element, synliggörs i mörker