Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Leverans 2-5 vardagar

Voksi Urban Åkpåse

  • 2 799 kr

Voksi® Urban (2023-modell) är åkpåsen som ser till att ditt barn håller sig varmt och skönt hela vintern.Åkpåsen passar bra från nyfödd fram till dess att barne

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Voksi® Urban (2023-modell) är åkpåsen som ser till att ditt barn håller sig varmt och skönt hela vintern.

Åkpåsen passar bra från nyfödd fram till dess att barnet är 4 år. Åkpåsen är en höst- och vinteråkpåse som är utformad med en rad detaljer som gör att den kan justeras efter barnets storlek och preferenser.

Åkpåsen består av naturliga och kvalitetssäkra material som ull och dun. Voksi Urban har ull i ryggdelen, vilket säkerställer behaglig temperatur och håller barnet torrt. Fyldet er af højkvalitets dun og køreposen er syet med en unik bokskonstruktion som hindrer at kulde slipper ind. Det er luften mellem dunfibrene som giver maksimal isolering och håller barnet varmt under hösten och vintern. Tyget på insidan är tillverkat i mjuk bomull, vilket gör det mjukt och skönt för babyn att ligga på. Yttertyget är vindtät, har en vattenpelare på minst 8000 och en BIONIC-FINISH®ECO coating vilket betyder att yttertyget är vattenavvisande. Om det regnar kraftigt rekommenderar vi att använda regnskydd över din vagn och åkpåse. Alla material i Voksi Urban är OEKO-TEX® Standard 100 klass 1-certifierade, vilket är en kvalitetsmärkning som innebär att inga av materialen i produkten innehåller skadliga kemikalier.

Den unika utformningen av ryggöppningen gör det enkelt att montera åkpåsen och använda den i vagnar med olika typer av selar. Voksi-påsen är utrustad med ett antiglidmaterial i ryggdelen som gör att den håller sig på plats utan att glida runt i vagnen. Det medföljer en förlängningsdel som enkelt monteras på åkpåsen när barnet blir längre och behöver mer utrymme. När ditt barn är litet och inte fyller ut åkpåsen kan du vika en filt och lägga den i åkpåsens fotände för extra värme och komfort. Voksi Urban kan även användas som lekmatta alternativt sittunderlag i vagnen om täcket avlägsnas. Den har ett mjukt huvudskydd som både ger extra komfort och skyddar tyget under huvudet. Dragskon runt huvuddelen kan justeras efter väderförhållande och barnets preferenser. Sidoöppningarna gör det möjligt att vika ner fronten och ger optimal ventilation och god översikt när barnet sitter i vagnen. Kom ihåg att ha mycket luft runt barnets huvud och alltid ha barnet under uppsikt när de sover.

Voksi® Urban har utsetts till Best Premium åkpåse flera år i rad av Bäst i test och beste vinterpose av Foreldresiden och har blivit många familjers favorit.

  • Dun- och ullfyllning
  • Skyddande ovandel
  • Med förlängningsdel