• Fraktfritt vid köp över 1500:-
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Leverans 2-5 vardagar

Elodie Details åkpåse dun Moonshell

  • 1 999 kr
  • 1 399 kr

Elodie Details mest exklusiva åkpåsar är stoppade med lättviktsdun och är det ultimata valet för hög komfort och perfekta värmande egenskaper. De är så fjäderlä

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Elodie Details mest exklusiva åkpåsar är stoppade med lättviktsdun och är det ultimata valet för hög komfort och perfekta värmande egenskaper. De är så fjäderlätt fluffiga att det känns som att sova bland mjuka moln. Dunfyllningen draperar och följer små kroppars konturer perfekt utan att tynga ner och gör det möjligt för barnet att sova och vila utomhus, även på de kallaste av dagar. Dunåkpåsen har universell passform och en kompakt förvaringspåse som gör den lätt både att förvara och ta med i barnvagnen.

Universell passform

Utformad för att passa i stort sett alla barnvagnar på marknaden. Öppningsbara hål i ryggdelen gör åkpåsen kompatibel med alla typer av 5-punktsbälten.

Vind- och vattenavvisande yttertyg

Den avancerade och miljövänliga behandlingen BIONIC-FINISH® ECO gör att ytskiktet mycket effektivt håller väta borta, samtidigt som det är helt fritt från skadliga ämnen som flourkarbon och formaldehyd. Det fungerar genom att imitera de kristall-strukturer som exempelvis växter och fjädrar har, där vattendroppar effektivt rinner av ytan.

Smidig temperaturreglering

De lättåtkomliga och högkvalitativa dragkedjorna i båda ändar av åkpåsen gör det enkelt att snabbt reglera temperaturen i åkpåsen. Tryckknapparna på locket kan användas för att vika ner den övre delen vid behov.

Avtagbar överdel

Överdelen kan plockas av helt. Praktiskt när man rör sig ofta från ute- till innemiljö.

IDFL-certifierad

Kvalitetstestad och godkänd av IDFL, världens ledande kontrollorgan för dunprodukter.