Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Leverans 2-5 vardagar

I can sked 2-pack

  • 69 kr

I Can multigreppsked är en ny svensk uppfinning som gör det enklare för barn att äta själva. Det är viktigt att måltiderna är en positiv upplevelse från början.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

I Can multigreppsked är en ny svensk uppfinning som gör det enklare för barn att äta själva. Det är viktigt att måltiderna är en positiv upplevelse från början. Många barn vill även hjälpa till själva. Likaså är ätandet i sig ett utmärkt sätt att utveckla motoriken i sig mat är en god motivation.


Det unika med I Can Spoons är att greppet är platt vertikalt, vilket uppmuntrar precisions-/nyckelgreppet med två eller flera fingrar. Många andra barnskedar uppmuntrar användning av det ganska primitiva hela-handen-greppet, ett stabilt grepp förvisso, men det uppmuntrar knappast till att utveckla motoriken.


Skeden kan även användas (barnet väljer givetvis) med genomgående tum-, eller pekfingergrepp eller femfingergreppet och ger barnet goda möjligheter till utveckling, mindre kladd och framför allt, ett gladare barn. A: Skedarna är platt vertikalt uppmuntrar precisions-/nyckelgreppet. Skeden är vinklad uppåt för att enklare få upp maten B: Näbben ger extra stöd i handen C: Designen är utvecklad så att barnet enkelt kan få upp maten på skeden Passar små fingrar, Låg vikt, liten storlek och roliga färger. Den roliga fågelformen gör måltiderna till en inbjudande aktivitet. Kan användas i diskmaskin. Ingen BPA eller PVC. Förpackningen innehåller två skedar.